عصاره قهوه است که با عبور از آب داغ( حدود ۹۳ درجه ) و تحت فشار، آماده سازی می شود و یکی از محبوب ترین آیتم های قهوه در دنیاست.
کافئین بالا / تلخی بیشتر
کافئین متوسط/ طعم بالانس
کافئین پایین/ عطر طعم بهتر
اسپرسو رقیق شده با آب داغ با طعمی متفاوت از قهوه دمی!
در هر منطقهای نسبت آب متفاوت است اما این مقدار از ۱به۱ تا ۱به۴ متغییر است.
ازترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده به دست می آید.
ترکیب قهوه با اسپرسو و کف شیر بخار داده شده است.
یکی از جذاب ترین ترکیبات اسپرسو با شیر که نسبت قهوه و شیر یکسان است.
ترکیب اسپرسو، شیر و شکلات